Hoofdgerechten
Zalmfilet citroen-dragonsaus | witte wijn |
23.5 | |
Vis van de chef Vraag het de bediening |
22.5 | |
Runder entrecote 200 gram | saus naar keuze | van de grill |
24.5 | |
Mixed grill Biefstuk | varkenshaas | kipfilet | spareribs | saus naar keuze |
24.5 | |
Thaise curry Kip | kokos | roerbakgroente | cashewnoten | naanbrood | gember |
22.5 | |
Varkenshaas hele varkenshaas gebakken | saus naar keuze |
21.5 | |
Groenten quiche groentenmix | kaas | eieren | bladerdeeg |
17.5 | |
Thaise curry Jack fruit | kokos| roerbakgroente | cashewnoten | maanbrood | gember |
21.5 | |
Deze gerechten worden geserveerd met bijpassend groente- en aardappelgarnituur. |
||
Plate service Deze gerechten worden geserveerd met verse salade, frites en mayonaise. |
||
Saté Kip | atjar | kroepoek | satésaus | 200gr |
18.5 | |
Spareribs Sticky ribs | zoet en pittig | 600gr | maiskolf | knoflooksaus | chilisaus |
21.5 | |
Kogelbiefstuk 180 gram | van de grill | saus naar keuze |
19.5 | |
Boerenschnitzel gepaneerde varkenschnitzel met een garnituur van spek | champignons | uien | paprika |
19.0 | |
Angusburger Brioche | spek | old amsterdam | truffelmayonaise | uiencompote |
18.5 | |
Kippetje twee kippenpoten | oriëntaalse wijze |
16.5 |